Angels-Of-Death.MyForum.ro Angels-Of-Death.MyForum.ro
Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!
Angels-Of-Death.MyForum.ro
FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  MembriMembri  GrupuriGrupuri  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 

CITESTE!!!

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Angels-Of-Death.MyForum.ro -> Regulamentul Gastii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
mariusbarby
Junior
Junior

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: 27/08/2007 01:11    Titlul subiectului: CITESTE!!! Raspunde cu citat (quote)

pai sa vedem am avut niste prob in ultimul timp si ms ca ati fost prezenti la conferinta chiar m-ati ajutat mult din 32 de membri 6 au fost cu care am vb si aia majoritatea vroiau sa fie avansati plm in fine am mai cump niste fab dar mai am nev si de susținerea vostru sa crestem acum avem vreo 5 mil si ceva vigoare eu in fiecare seara fac print screen uri la membri deci sa nu va treaca prin cap sa plecati fara sa vb cu MINE mai departe .... nu mai cumparati ziduri si case avem destule deocamdata , cand donati anuntati si voi p vreun lider manager sau chiar p mine io sunt online mai tot timpul sau dupa situatie bagatii chiar voi in banca sau cumparati voi fabrici sau laboratoare de droguri , altceva...nu va mai jucati cu scosul banilor din banca gastii ca ne ataca alte gastii si ne fura toti banii si ramanem cu buza umflata , nu va mai jucati cu functiile am vazut zilele trecute ca ati schimbat functiile la membri sau chiar iati dat afara plm asa ceva nu se face asta vroiam sa va zic in conferinta sper ca ati inteles toti , daca faceti si voi cum v-am rugat o sa ne intelegem cu totii bine , va multumesc de atentie , bafta all :*
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Autor Mesaj
Reactor
Junior
Junior

Data inscrierii: 26/Aug/2007

MesajTrimis: 27/08/2007 21:26    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vazut k se dau ranguri in gasca dupa donatii.
Posteaza pls rangul si donatia care trebuie sa o efectuezi k sa ajungi la rangul respectiv...ms
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Autor Mesaj
lilyship22
Junior 2
Junior 2

Data inscrierii: 04/Noi/2011

MesajTrimis: 04/11/2011 09:47    Titlul subiectului: GOOD Raspunde cu citat (quote)

:smile: :smile: :smile: :smile:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Angels-Of-Death.MyForum.ro -> Regulamentul Gastii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro