|
|
 |
|
mariusbarby Junior

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 1
|
|
 |
|
 |
|
Trimis: 27/08/2007 01:11 Titlul subiectului: CITESTE!!! |
|
|
| pai sa vedem am avut niste prob in ultimul timp si ms ca ati fost prezenti la conferinta chiar m-ati ajutat mult din 32 de membri 6 au fost cu care am vb si aia majoritatea vroiau sa fie avansati plm in fine am mai cump niste fab dar mai am nev si de susținerea vostru sa crestem acum avem vreo 5 mil si ceva vigoare eu in fiecare seara fac print screen uri la membri deci sa nu va treaca prin cap sa plecati fara sa vb cu MINE mai departe .... nu mai cumparati ziduri si case avem destule deocamdata , cand donati anuntati si voi p vreun lider manager sau chiar p mine io sunt online mai tot timpul sau dupa situatie bagatii chiar voi in banca sau cumparati voi fabrici sau laboratoare de droguri , altceva...nu va mai jucati cu scosul banilor din banca gastii ca ne ataca alte gastii si ne fura toti banii si ramanem cu buza umflata , nu va mai jucati cu functiile am vazut zilele trecute ca ati schimbat functiile la membri sau chiar iati dat afara plm asa ceva nu se face asta vroiam sa va zic in conferinta sper ca ati inteles toti , daca faceti si voi cum v-am rugat o sa ne intelegem cu totii bine , va multumesc de atentie , bafta all :* |
|